Ledelsesakademi i Unifeeder

feb 15, 2022

People & Performance har sammen med Unifeeder udviklet Unifeeder Academy, der er en kursusrække som består af uddannelse for deres nøglepersoner i organisationen. Uddannelsen indeholder forskellige moduler hvor nøglerne indenfor blandt andet driftsstyring og Business Development er i fokus.

Annemette Jepsen, COO, Global Business Support i Unifeeder udtaler følgende om samarbejdet med People & Performance:

“Da vi besluttede at lave vores Academy, var det vigtigt, at det var skræddersyet til os, at det repræsenterede vores værdier, og var bygget på vores business model. People & Performance gjorde et fint forarbejde, hvor de interviewede nøglepersoner i virksomheden. Baseret på det, lavede de et programforslag, som vi så sammen har rettet til. De har været både lydhøre og fleksible, når vi ønskede at ændre retning, og vi har fået program, der kombinerer virksomhedens udtryk og holdninger med People & Performances erfaring i indlæring.”

Annemette Jepsen udtaler følgende om den forretningsmæssige effekt af forløbet:

“Vores Academy har været med til at binde virksomheden sammen. Det har givet vores specialister og eksperter en fælles forståelse for, hvad virksomheden er, og hvordan vi arbejder. Det har givet konkrete værktøjer til ledelse og udvikling af både forretning og medarbejdere.”

Annemette Jepsen tilføjer afslutningsvist:

“Jeg anbefaler People & Performance. De er lyttende og fleksible, og sælger ikke bare et standardkoncept, men arbejder sammen med virksomheden om at skabe netop det program, der er behov for.”

GET INSPIRED AND IMPROVE YOUR KNOWLEDGE!

Our blog