Calvin Lim

Managing Director

Hongkong

Jeg har over 30 års erfaring med virksomhedsledelse, forretningsudvikling og rådgivning. Mine kunder kommer fra forskellige brancher såsom IT, elektronik, produktion, shipping og transport, finans og bankvæsen, hoteller og professionelle tjenester. Jeg brænder for at hjælpe ledere med at udvikle sig selv og andre til at opretholde et højt niveau af teampræstationer.

Med min store erfaring med at arbejde med globale virksomheder på tværs af forskellige lande er jeg effektiv til at dele mine eksempler fra det virkelige liv og relevante historier med deltagerne for at hjælpe med at udkrystallisere deres læring. Jeg skaber et sikkert læringsmiljø for deltagere, der kommer fra forskellige kulturer, så de kan tale ud og udveksle idéer.

Jeg er god til at facilitere både ansigt-til-ansigt – virtuelt og i blandede former. Jeg er lydhør over for deltagernes forskellige læringsbehov ved at anvende en række forskellige læringsaktiviteter. Jeg arbejder tæt sammen med interessenter og giver indsigt i deltagernes udfordringer. Jeg afstemmer kompetenceudvikling med gennemførelsen af virksomhedens forretningsplaner og strategier for forretningsvækst.

Jeg er Master Trainer for SLII, certificeret administrator for MBTI og DISC. Jeg faciliterer på engelsk, mandarin og kantonesisk.

2011 – Present M.D. Founder, CY Consults Co., Ltd.

1995 – 2008 Regional Director Asia, Mercuri International

1987 – 1995 Director / General Manager, Kameyama Group of Companies

1984 – 1987 Restaurant Manager, McDonald’s of Hawaii