Claudia Piereck da Cunha

EXECUTIVE AND TEAM COACH, EXPERIENCED FACILITATOR

SÃO PAULO, BRAZIL

Jeg er en erfaren konsulent inden for ledelse og teamudvikling, en engageret træner, samt en executive og holdcoach, der elsker at inspirere mennesker og teams til at lære og forandre sig ved at skabe et positivt læringsmiljø, der fremmer en hurtig, vedvarende og resultatorienteret udvikling af færdigheder.

Jeg har en uformel tilgang, og jeg får folk til at føle sig trygge for at skabe et miljø, hvor de kan dele deres indsigter og erfaringer, så de kan anvende nye færdigheder og læring i deres faktiske virkelighed. Jeg mener, at folk bør forstå, hvorfor de skal lære nye færdigheder og ændre adfærd, hvad de vil opnå for sig selv, for deres teams og for deres virksomhed.

Jeg har omfattende erfaring som leder og konsulent inden for executive- og holdcoaching, ledelsesudvikling, forandringsledelse, samt ledelses- og faglig udvikling, der strækker sig over mere end femogtyve år både internt og eksternt på en bred vifte af industrier og ledelsesniveauer, både nationalt og internationalt. Jeg har faciliteret forandrings- og transformationsindsatser for tusindvis af ledere på alle niveauer, individer og teams i globale virksomheder over hele verden.

Jeg taler flydende engelsk, portugisisk og spansk og har stor erfaring med at udvikle tværkulturelle ledere og teams samt med at arbejde med forskellige kulturer og målgrupper.

CEO and Founder, Sintonia Management Consultant

Executive Director, Learning and Development, Meta RH Group

South America Training Manager, Johnson Controls Automotive

Corporate Bank Training Manager, Banco Nacional, Brazil

Financial Institutions Group Manager, Banco Nacional, Brazil

Resident Vice President, Financial Institutions Division, Citibank