13/03/2023

Maksimér dit Leadership Academy med People & Performance: Three Strategic Choices for Leadership Academies

Ønsker du at opbygge eller revidere dit Leadership Academy? Hos People & Performance ved vi, hvor vigtigt det er at sikre, at dine ledere lærer de rigtige færdigheder for at slå dine konkurrenter.

Vil du vide mere?

Torben Nørby

Torben Nørby

CEO and Co-Founder

tn@pphr.com

+45 2339 7595

Se profil

Ønsker du at opbygge eller revidere dit Leadership Academy? Hos People & Performance ved vi, hvor vigtigt det er at sikre, at dine ledere lærer de rigtige færdigheder for at slå dine konkurrenter. Derfor har vi lavet e-bogen “Tre strategiske valg for Leadership Academies”, som giver indsigt i de strategiske valg, HR-direktører og Chief Learning Officers kan træffe for at sikre, at deres Leadership Academies understøtter den specifikke læring, som deres organisationer har brug for at tilegne sig.

I første del af vores e-bog fokuserer vi på at skabe en klar “line of sight” mellem dine forretningsresultater og dit Leadership Academy. Ved at træffe strategiske beslutninger om de forretningsresultater, du ønsker at påvirke, de ledelseskompetencer der vil drive disse resultater, og hvilke interventioner der bedst udvikler disse ledelseskompetencer, kan du sikre, at dit Leadership Academy ikke bare er en generisk tilgang, men en skræddersyet tilgang, der styrker “synsfeltet” mellem dine læringsinterventioner og din organisations strategi.

Vi giver dig praktiske trin, der kan hjælpe dig med at træffe disse strategiske valg, herunder seks spørgsmål, der kan vejlede dig. Ved at starte med målet for øje, identificere de ønskede resultater og forstå din virksomheds strategiske prioriteter kan du skabe et Leadership Academy, der giver dig en bæredygtig konkurrencefordel.

Download vores e-bog for at få mere at vide, og lad People & Performance hjælpe dig med at maksimere dit Leadership Academy.

Nøglen til et vellykket Leadership Academy er at forstå organisationen, medarbejderne og præstationsbehovene.

Leadership Academies

Dr. Torben Nørby diskuterer, hvordan Leadership Academies skræddersys til at passe til en organisations specifikke behov.
Processen involverer forståelse af organisationens strategi, funktion, ledelsesprincipper og kompetencer for at etablere et konsistent ledelsescurriculum. Herefter udvikles værktøjskassens tilgange og metoder til at imødekomme organisationens specifikke behov og udfordringer.

Torben understreger, at der ikke findes en standardtilgang til Leadership Academies, og at skræddersyning er afgørende for effektiv uddannelse. Organisationens sammensætning, dens kulturelle mangfoldighed og præstationsmiljøet er alle faktorer, der skal tages i betragtning ved udformningen af et Leadership Academy.

Nøglen til et vellykket Leadership Academy er at forstå organisationen, medarbejderne og præstationsbehovene.

Vil du se, hvordan teori omsættes til praksis?

People & Performance har sammen med Unifeeder udviklet Unifeeder Academy, der er en kursusrække som består af uddannelse for deres nøglepersoner i organisationen.

BLIV INSPIRERET OG FÅ MERE VIDEN

Vores blog