Jessica Cucco

Senior HR Consultant

Italy

Jeg er en international teamfacilitator med over 25 års erfaring, der arbejder som konsulent og executive coach med speciale i personaleledelse og emner relateret til organisatorisk udvikling.

Som uafhængig konsulent samarbejder jeg med mange italienske og internationale virksomheder, universiteter og ledelsesuddannelsesvirksomheder om at foretage analyser af uddannelsesbehov og designe uddannelsesprogrammer. Mit ekspertiseområde er kommunikationsfærdigheder, teambuilding og interkulturel bevidsthed for personer i internationale miljøer. Udover træningsprogrammer arbejder jeg som coach med ledere, teams og enkeltpersoner fra hele verden for at opnå de ønskede resultater og indsigter. Siden 2009 har jeg udviklet og faciliteret programmer i Korea, UAE, Kina, Malaysia, Indien og Frankrig for multinationale virksomheder og expat-samfund.

Jeg har en mastergrad i Human Resources Management, en Master i NLP Practitioner, en Master i Executive Coaching og en Master i Intercultural Competence i engelsk. Jeg er desuden træner og ICF-certificeret coach med speciale i People Management og i spørgsmål vedrørende organisationsudvikling og fremme af talent og forskelle. Jeg arbejder som facilitator og teamcoach på internationale møder og arbejder individuelt som karriereudviklingscoach. Jeg er også en Six Seconds EQ-certificeret Assessor og Brain Profile Assessor.

2014 – Present Senior HR Consultant, Impact Italia

2017 – Present Senior HR Consultant, MyLearningBoutique

2004 – Present International Trainer & Leadership Coach, Bosch