Louise Skov Jensen

HR coordinator

Denmark

Som HR Coordinator hos People & Performance har jeg mulighed for at arbejde med det, som jeg brænder mest for – nemlig de bagvedliggende processer og aktiviteter, som er med til at danne grundstenene for en effektiv læringsproces, der forbinder forretningsudvikling og ledelse.

Overordnet set består min arbejdsopgave i at supportere vores konsulenter og kunder med en bred vifte af opgaver relateret til organisations- og ledelsesudvikling. Det giver mig mulighed for at tillægge praksisviden til den teoretiske baggrund, jeg har fra min kandidat i Strategi, Organisation og Ledelse fra Aarhus Universitet.

HR Coordinator, People & Performance

Research Associate, Compass Human Resources Group

HR Assistant, People & Performance

Course Leader, EF Education First

Master’s degree, Strategy, Organisation and Leadership

Bachelor’s degree, Economics and Business Administration

Kontakt

Telefon

Email

Linkedin

Se profil