Mads Gammelgaard Tørnqvist

Senior HR Consultant

Denmark

Som erfaren konsulent og leder med en alsidig baggrund inden for strategi, ledelse og organisatorisk udvikling har jeg opnået betydelige resultater inden for strategiudvikling, talent management og lederudvikling. Tidligere har jeg haft ledende roller i globale virksomheder, hvor jeg sammen med resten af ledelsen har håndteret komplekse forandringsinitiativer og udviklet globale HR-strategier.

Mine kompetencer omfatter blandt andet strategiudvikling, coaching, ledelsesrådgivning, transformation, talent management, HR-kerneprocesser og organisationsudvikling. Jeg kombinerer min praktiske tilgang med en akademisk vinkel for at skabe simple og effektive løsninger for de virksomheder, jeg arbejder med.

Senior HR Consultant, People & Performance

Head of HR, LINDBERG

Lead Senior HR Business Partner, USTC

Head of Transformation & Leadership, Bunker Holding

HR Business Partner, LEGO

Management Consultant, People & Performance