Mikiko Katsu

Director / Senior Consultant

Tokyo, Japan

Jeg er Executive Director/Senior Consultant hos CICOM BRAINS Inc. I denne dobbeltrolle fokuserer jeg på at designe og levere forskellige træningsprogrammer til en kulturelt mangfoldig demografi. Emnerne inkluderer tværkulturel ledelse, global ledelse og organisationskultur.

Jeg startede min karriere i 1996 hos Ushio Inc. i Tokyo, hvor jeg arbejdede i HR-afdelingen og primært beskæftigede mig med træning og udvikling. Derefter skiftede jeg til at arbejde for et japansk internet- og mobilventureselskab for at udfordre mig selv i en hurtigt udviklende branche.

Efter at have arbejdet med mange internationale eksperter her, besluttede jeg at tage en MBA på Hitotsubashi University graduate school. I løbet af denne tid fik jeg vigtige erfaringer med at arbejde i en multikulturel kontekst takket være studier med klassekammerater fra over 20 forskellige lande.
Efter endt uddannelse blev jeg medlem af CICOM BRAINS Inc. i 2010. Min interesse for menneskers adfærd og præstation har ført til mit fortsatte arbejde med og studie af organisationsadfærd. Som følge heraf faciliterer jeg nu kulturelle forandringsprojekter udover ledelsestræningsprogrammer.

Director / Senior Consultant, CICOM BRAINS Inc.

Assistant Manager, Alliance Marketing, ACCESS, Co Ltd.

HR Officer, USHIO Inc.