Sophie Oubraham

Trainer & Coach

France

Jeg har designet og implementeret en bred vifte af programmer, der er blevet godt modtaget i både Frankrig, Europa og Afrika. Jeg går altid professionelt og samvittighedsfuldt til mit arbejde, og jeg lægger stor energi, entusiasme og engagement i hvert enkelt projekt.

Siden 2003 har jeg arbejdet inden for området læring og udvikling. Jeg har haft fem års kulturel fordybelse i Algier i Algeriet og yderligere tre år i Marokko.

Mine kunder nyder godt af min erfaring med at arbejde for en række globale virksomheder, særligt inden for kulturelle og ledelsesmæssige problemstillinger. De oplever min tilgang som åben, dynamisk og fleksibel.

Jeg brænder for at forstå relationerne mellem forældre og børn og afholder regelmæssigt workshops for forældre om konflikthåndtering og kommunikation.

Jeg er certificeret Master Practitioner i Neuro-Lingvistisk Programmering (NLP) fra både 2005 og 2013, har en certificering i Aktiv Læring og Coaching fra HEC i Paris fra 2014, og er desuden certificeret i MBTI på både niveau 1 og 2.

ENI Corporate University, Leveret ledelses- og managementprogrammer for ENI’s ledere i Paris, Tunis, Algier, Bukarest, Singapore, London, Congo og Milano.

INSEAD, Afholdt regelmæssige ledelsesprogrammer for unge ledere og seniorledere på Fontainebleau-campus.

HEC, Designet og leveret NLP-kurser for erhvervscoaches på HEC i Paris (som en del af programmet for Aktiv Læring og Coaching).

AXA, Diesel, Air Liquide, Piaggio, P&G, Ferrero, Lavazza, HSBC, TikTok, Forvia

1993- 2003 Salgskarriere (Sales Manager, Dimension Data &, Key Account Manager, France Telecom)