Anita (Yi) Jin

HR Consultant, Executive Coach, Training Facilitator

Shanghai, China

Med over 25 års international erhvervserfaring, hvor jeg har styret alle aspekter af mellemstore til komplekse forretninger, HR-ledelse og talentudvikling i globale brancher – herunder sundhedspleje, finansielle services, teknologi og detailhandel – bringer jeg dynamisk indsigt til præsentationer om personlig og organisatorisk effektivitet og udvikling.

Jeg har et internationalt perspektiv og brænder for at hjælpe med at skabe mening i folks arbejde ved at forbinde, hvem de er, med det, de gør. Jeg er følsom over for personlige udviklingsbehov og støtter enkeltpersoner i at søge efter de bedst mulige løsninger gennem coachingsamtaler.

Jeg har været en engagerende læringsfacilitator i lederskabs- og professionelle klasseværelser samt virtuelle læringsprogrammer i over 20 år. Jeg faciliterer på engelsk og mandarin.

Har arbejdet for flere amerikanske virksomheder

F-2-F og virtuel leder- og karrierecoach

Designede integrerede læringsløsninger til en multinational teknologivirksomhed og faciliterede målrettede læringsprogrammer for at imødekomme forskellige organisatoriske udviklingsbehov, herunder klasseundervisning, guidede udviklingsoplevelser og virtuelle læringsprodukter osv.

Fuldtids L&D-rolle i GE og Apple