Lederudviklingsforløb i CA Karrierepartner & A-kasse

People & Performance har udviklet og gennemført ledertræning i CA Karrierepartner & A-kasse med henblik på at styrke ledelseskraften og skabe en sammentømeret ledergruppe, der sammen kan realisere organisations strategi.

Christian Sørbye Friis, Adm. Direktør i CA Karrierepartner & A-kasse, udtaler følgende om samarbejdet med People & Performance:

”Samarbejdet med People & Performance har være let og uproblematisk. Vi var ikke i tvivl om hvem vi skulle vælge da vi screenede mulige samarbejdspartnere – og det har holdt hele vejen igennem. Vi oplever en jordbunden og handlingsorienteret tilgang til ledelse med fokus på at få udviklet de praksisser der får tingene til at fungere i virkeligheden. Der er en meget høj troværdighed i interaktionen med vores ledere og det er helt afgørende for udviklingen – hvis ledere tvivler på den der underviser i ledelse, kommer man ingen vegne. Troværdigheden kommer af erfaring – det er helt tydeligt at People & Performance bringer mange års erfaring med udvikling af ledelse i praksis til bordet.”

Lederudviklingsforløbet strakte sig hen over et år og har fokuseret på ”god ledelse”, at skabe fælles ledelsesværdier, samt et individuelt ledelsesgrundlag for den enkelte leder. Christian Sørbye Friis udtaler følgende om den forretningsmæssige effekt af forløbet:

”Vi har fået et større fodslag omkring ledelse og en klarhed omkring hvad ledelsesopgaven faktisk er. Vi har fået en bedre rytme i ledelse med sammenhæng fra direktionsniveauet og ud i de enkelte afdelinger. Vi er blevet stærkere til medarbejderinddragelse på de rigtige områder, i den rigtige form og frekvens. Vi har opbygget et fælles ledelsessprog som gør det meget nemmere at adressere og beslutte hvad vi skal gøre ledelsesmæssigt. Vi står med en væsentlig større klarhed omkring vores strategiimplementering blandt vores medarbejdere. Det er skabt af vores ledere der i høj grad har overtaget ansvaret for strategien i takt med de skridt vi har taget i udviklingsprocessen.”

Christian Sørbye Friis tilføjer afslutningsvist:

”Vi vil gerne anbefale People & Performance til de ledergrupper som er optaget af at se en forretningsmæssig effekt af udviklingsindsatsen. Vi fravalgte andre som var mere akademiske og optaget af bestemte ’ledelsesskoler’. Specielt vil jeg anbefale People & Performance på grund af den skræddersyede og praktisk anvendelige tilgang til ledelsesopgaven – det gælder både strategisk ledelse, den helt praktiske daglige ledelse og sammenhængen mellem de to.”

Skal vi hjælpe med at udvikle din organisation?

Vores tilgang kombinerer research og erfaring, så resultatet virker i praksis. Dette er ikke mindst muligt takket være vores fremragende trænere med lang ledererfaring og vores konsulenter med international erfaring.

Ring eller skriv til os, når det passer dig, så kan vi tage en snak om jeres udfordringer.

Hvad er god ledelse egentlig?

De fleste ledere går på arbejde med et mål om at levere et godt stykke arbejde. Ikke desto mindre fejler en del ledere hver eneste dag, fordi de ikke formår at lede på en måde, der passer til den kontekst, de indgår i.

God ledelse handler i høj grad om adfærd og afhænger af konteksten. Og så består den gode opskrift af flere ingredienser.

Læs artiklen og bliv klogere på god ledelse