Download gratis whitepaper

Download gratis whitepaper

DiSC: Lær dig selv og dit team at kende gennem kendskab til personlighedsprofiler

Lær dig selv og dit team at kende gennem kendskab til personlighedsprofiler

Vil du læse mere om, hvorfor du bør arbejde med personlighedsprofiler, og hvordan du kan lede dig selv og dit team?

Så er vores whitepaper lige, hvad du har brug for! Du skal blot indtaste dine oplysninger, og så vil du modtage vores whitepaper med det samme.

Du får viden om, hvorfor det er vigtigt at forstå hinandens forskelligheder og præferencer, og hvordan det fører til et godt samarbejde og bedre resultater.

Efter at have læst vores whitepaper vil du opnå et bredere kendskab til DiSC-værktøjets styrker, samt relevansen af at kende din egen og dine medarbejderes personlighedsprofiler.

Hent gratis whitepaper

DISC SKABER ET DYBERE GRUNDLAG FOR INDIVID-, LEDELSES- OG GRUPPEUDVIKLING.

Hvad er formålet med DiSC?

DiSC er et udviklingsværktøj, der hvert år anvendes af mere end en million mennesker til at skabe personlig udvikling, teamwork og produktivitet på arbejdspladsen. DiSC skaber dermed et dybere grundlag for individ-, ledelses- og gruppeudvikling.

DiSC har mange forskellige formål og fungerer som en analyse af personprofiler med afsæt i forskellige tilgange til udvikling. Uanset det endelige mål kan det bidrage til en dybere forståelse for den adfærd, der kommer til udtryk ved både ledere og medarbejdere.

 

DiSC som værktøj til at imødekomme diversitet og fremme inklusion

Virksomheder arbejder i højere grad strategisk mod øget diversitet og inklusion som følge af et altoverskyggende behov for at inkludere medarbejdere og imødekomme forskelligheder på arbejdspladsen.

Med DiSC kan I sætte fokus på diversitet på arbejdspladsen og skabe en inkluderende kultur med forståelse for forskelligheder.