Strategi- og Forretningsudvikling

Strategi- og Forretningsudvikling

Vi realiserer din strategiske hensigt ved at udforme en handlekraftig strategi, identificere hvor og hvordan vi skal spille, fokusere indsatsen, mobilisere din organisation og udvikle din kapacitet til at levere resultater.

Omsætte strategien til taktisk implementering

Mere end ti års erfaring med strategi- og forretningsudvikling

Vi arbejder over hele Europa, i Mellemøsten, Nord-, Central- og Sydamerika samt i Asien. Vi har en fleksibel tilgang, der gør, at vi kan levere hos eller tæt på kunden, alt efter hvad der vurderes at være bedst i forhold til den enkelte proces.

Vi arbejder med resultatdrevne virksomheder på tværs af geografi, brancher og organisationer.

people-and-performance-cropped-site-icon-pphr.png

Bred geografisk udstrækning

Vi arbejder over hele Europa, i Mellemøsten, Nord-, Central- og Sydamerika samt i Asien. Vi har en fleksibel tilgang, der gør, at vi kan levere hos eller tæt på kunden, alt efter hvad der vurderes at være bedst i forhold til den enkelte proces.

people-and-performance-cropped-site-icon-pphr.png

Brancher

Vi har stor erfaring fra mange forskellige brancher. Det betyder, at vi byder ind med friske perspektiver og forretningsindsigt.

people-and-performance-cropped-site-icon-pphr.png

Organisationer

Vi har et tæt samarbejde med vores kunder, uanset om det er store, internationale selskaber, små og mellemstore virksomheder eller opstartsvirksomheder. Private equity-fonde, bestyrelser og topledelser bruger os som samarbejdspartnere.

Bred erfaring med stærke resultater

Det siger vores kunder

We change business impact and make it stick

Mød vores People & deres Performance

Vi er et team af engagerede tænkere og praktikere, der alle arbejder målrettet med at levere det ”&”, der forbinder mennesker og performance.

strategigrundlag

Strategiprocessen kræver et stærkt grundlag. Vores værdier, mission og vision danner grundlaget for vores organisation. De definerer, hvem vi er, hvad vi gør, og hvad vi ønsker at opnå. I foranderlige tider kan fokus og dermed grundlaget, der definerer os, skifte. 

STRATEGIEKSEKVERING

Fra plan til handling er der umiddelbart ikke langt. Men en udfordring er at sikre effektivitet, for hvordan er det lige, man gør? Kræver det organisations-udvikling? Hvad sker der, hvis vi møder modstand? Og hvordan sikrer vi fremdrift, selvom vi er dynamiske i vores strategiarbejde? 

FORRETNINGSUDVIKLING

En veltilrettelagt tilgang til forretningsudvikling understøtter de strategiske ambitioner om, at virksomheden skal leve op til sit fulde markedspotentiale. Forretningsudviklingsprocessen får organisationen til at gennemgå de opgaver og processer, der skal danne baggrund for en analyse af potentielle vækstmuligheder, og som skal understøtte og overvåge implementeringsprocessen.

STRATEGIUDVIKLING

Udvikling af jeres strategiplan handler om at lave et stykke gennemarbejdet arbejde, der effektivt, dynamisk og udfordrende beskriver, hvad I konkret vil gøre. Vores tilgang til strategiarbejde er jeres virkelighed; vi finder både det problematiske og det dynamiske.

STRATEGI WORKSHOPS

I eksekvering af strategien kræver det et særligt fokus for topledelsen at udfordre den formulerede strategi. Og at balancere strategiens indhold med udfordringer i form af ny viden, innovation og nye muligheder. Vi tilpasser og gennemfører målrettede årlige og ad hoc strategi review workshops for ledergrupper, så strategien fornyes og organisationens fokus fastholdes.

ORGANISATIONSUDVIKLING

Organisationsudvikling sker altid med udgangspunkt i strategiplanens fakta. Det kan være grundige analyser af organisationens infrastruktur, branchens generelle og organisationens specifikke udfordringer, medarbejdersam-mensætning og profiler, og planlægges ud fra ambitionerne i strategien.

Læs med og bliv klogere

Viden & indsigt

Tag fat i os, når det passer dig

Tag fat i os, når det passer dig

Lad os høre fra dig, så vi kan tage en snak om dine behov inden for strategi-og forrretningsudvikling og lederudvikling.

Du altid velkommen til at kontakte os, og så sørger vi for at vende tilbage så hurtigt som muligt.

Udfyld formularen eller ring direkte til os